lördag kväll.

jaha, kul lördag kväll.
Enda jag har gjort är att sitta vid datorn och glo.
Jimmie och hans kompis sitter och spelar play station. Själv sitter jag här och kollar på tatueringsmotiv. Vill göra en till tatuering på min underarm, men vet inte riktigt vad jag vill göra.. Får fortsätta att kolla runt och findera tills jag hittr någon jag blir nöjd med :)

Vad gör ni en kväll som denna?
(Hoppas ni har roligare än mig iaf)

Helg :)

Skönt med helg, nog för jag har helg jämt nu för tiden men iaf, alla i ens omgivning har helg nu och är hemma :)
Igår övningskörde jag med pappa på förmiddagen, vilket gick jätte bra!
Efter det gick jag till kyrkan där Linda och Felicia var och så åt vi luch där.
Efter det gick vi hem till mamma och pappa och var där hemma, och så åt vi mat där :)
Senare på kvällen åkte vi ner på stan där de va en massa rea då det var kungsgatans dag eller vad de nu hette. Väl där köpte jag iaf en mössa till mig nu när de är så himla kallt ute, och sen köpte vi även en ny lampa till köket som vi har gjort om lite :) Efter det så bowlade vi med Patrik, Sofia, Tuben och Maggan, och hur det gick ska vi inte ens prata om här:P Kul hade jag iaf och det är det som räknas :)


Idag då, så ska vi hem till mamma och pappa ikväll och äta mat där hemma, men innan det ska jag städa här hemma och sen ska vi till vetärinären men Felix för han ska få sin 12 veckors vaccination.
Efter att vi varit hos vetten ska vi hem till mamma och pappa så ska jag städa där hemma, ska göra det varje fredag så ska dom betala min hyra nu när jag inte får några pengar :)

Annars blir det ganska lugnt i helgen, ska till hundklubben på söndag annars blir det bara att vara hemma!

Vad ska ni göra i helgen? :)

RSS 2.0